Sase pasi simpli

Asa procedam:

meeting

Prima intalnire care are loc la spatiul ce urmeaza a fi amenajat ne ajuta sa ne cunoastem reciproc. Este intalnirea in care beneficiarul ne relateaza ideile lui, scopul lucrarii si asteptarile lui de la noi.

De asemenea face cunostinta cu portofoliul nostru selectat cu lucrari similare ca temetica si stil.

Tot aici se stabilesc liniile pe care se va aborda stilul de amenajare, perioada de executie si se estimeaza volumul de lucru.

buget

A doua intalnire consolideaza colaborarea in termeni financiari. Beneficiarul alege unul din cele trei pachete de servicii puse la dispozitie de Baraka noastra, in urma caruia este facut un deviz. Tot acum se stabileste si bugetul pe care proprietarul intentioneaza sa il investeasca in lucrare.

Acesta are rolul de a da coordonate reale lucrurilor propuse in viitor de designeri la proiectul de amenajare.

Masuratori

Odata stabilita relatia de colaborare se demareaza munca propriu zisa. Aceasta incepe prin masurarea la cote a intregului spatiu. In urma masuratorilor se executa la birou releveul spatiului.

Acesta are menirea de a facilita un proiect la scara si ca urmare un necesar exact de materiale, impartirea spatiului si desenarea fiecarei piese de mobilier.

Concept

Acum urmeaza partea cea mai creativa din intreaga lucrare. In liniile stabilite impreuna cu beneficiarul la prima intalnire , designerii nostri incep documentarea. Revistele de specialitate si targurile de profil sunt de un real folos.

Daca beneficiarul are deja niste idei de pornire, noi le ascultam si le trasformam astfel incat rezultatul final sa fie o impletire a creativitatii noastre cu gusturile si personalitatea clientului. Se pun acum bazele stilului de amenajare , a dominantei cromatice, a punctelor de interes si a materialelor folosite.

Executie

Executia propriu zisa este o impletire a tuturor pasilor parcursi mai sus. Aceasta se imparte in trei categorii: executia proiectului propriu zis, colaborarea cu furnizorii si supravegherea implementarii corecte si in concordanta cu proiectul propus.
Este partea cea mai elaborata a amenajarii.Proiectul consta in planuri 2D, stereotomii pentru amplasarea placilor ceramice, pozitionarea prizelor si intrerupatoarelor, a corpurilor de iluminat, a instalatiilor si corpurilor sanitare, perspective pentru intregul spatiu cat si pentru fiecare incapare in parte.

Relatia cu furnizorii consta in contractare, comenzi si supravegherea livrarii produselor.
De asemenea se supravegheaza calitatea si corectitudinea executiei proiectului de catre echipe de lucru din santier .

Predarea "la cheie"

O ultima intalnire este incununarea intregului proces de munca si creatie in care ambele parti ne impartasim opiniile asupra evenimentelor desfasurate.
Scopul a fost atins iar relatia dintre noi consolidata de cele mai multe ori in prietenie.
Lucrarea se incheie cu o sticla de vin si o sedinta foto. Aceasta ne adauga in portofoliu inca o lucrare de care atat noi cat si beneficiarul speram sa fim mandri si satisfacuti.